PİŞİRME KEYFİ
Lezzetli Tariflerin Adresine
HOŞGELDİNİZ
BLOGUM » » Çikolata kaplı muz tarifi

Çikolata kaplı muz tarifi

Yazan Unknown Tarih 1 Haziran 2015 Pazartesi | Pazartesi, Haziran 01, 2015



    


        Malzemeler
    
  • 3 adet muz
  • 250 gr bitter çikolata
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 5 tahta şiş
  • Renkli şekerlemeler

    Hazırlanışı

  • Muzları kalın olacak şekilde dilimleyin.
  • Tahta şişlere muzları aralıklı olarak dizin.
  • Derin dondurucuya alıp 1 saat bekletin.
  • Bitter çikolatayı ve tereyağını benmari usulü eritin.
  • Muzları çikolataya batırıp her tarafına bulayın.
  • Üzerine renkli şekerlemeler serpin.
  • Çikolata donunca servis yapın.

 



PAYLAŞ

Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder